top of page

Tjenester

Image by Cassie Boca
Bytte tak
Carpenter at Work

Utehus

Utvidelsen og forbedringen av boligen kan ha både funksjonelle og estetiske fordeler. Man kan lage et fint gjerde til blomsterhagen, leke hus til barna eller garasje med verkstedet. Når man ønsker å utvide boligens territorium, må man vare godt informert og forberedt.

Taktekking

2Kvikbygg AS har holdt på med planlegging og takoppussing i mange år og er spesialister.Ved bruk av moderne teknikker, utfører vi takreparasjoner og utskifting av takkonstruksjoner.Tak arbeid krever erfaring. Vi setter store krav til våre medarbeidere ute i felten og har dyktige medarbeidere.

Gulvleggerarbeid

Vi kan gi gode råd og svare på spørsmål om holdbarheten av tre og hjelpe med å finne riktig design og utseende, slik at kunden kan være fornøyd i mins fem år. Vi jobber også med gulv sliping og reparasjoner.

Wooden Deck
Carpenter montering nylig gjort Windows
Image by Erik Mclean

Terrasser

Det kan være mange faktorer som må tas før du starter bygging av en terrasse. Hvordan utfører man arbeidet? Hvor skal man bygge en terrasse? Hvor stor skal den vare? Så vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss så snart som mulig for å få svar på spørsmål du har og for å unngå materielle avfall.

Dører og vinduer

Planlegger du renovering av dører og vinduer? 2Kvikbygg AS prøver alltid å tilby den beste løsningen, og vi ønsker at vinduer skal beholde mest av sitt klassiske utseende. Vi også foreslår å bytte glass pakker, fôringsrør, slørene. Vi kan også fornye skadet tre for å sikre stabilitet og holdbarheten til vinduene i mange år.

Isolasjon

2Kvikbygg AS som befinner seg ikke så langt fra Tønsberg (Vestfold) spesialiserer seg på nye isolasjonsmuligheter, derfor hjemmet ditt vil tilsvare de daglige energibehovene og redusere oppvarmingskostnader og CO2-utslipp.

Modern House
A villa from the outside
A sunny living room with large windows

Nye boliger

Vi jobber med ulike leverandører og håndverkere, og kan ta ulike typer nybygg. Vi samarbeider med elektrikere, rørleggere og andre fagfolk som er valgt på bakgrunn av høyt nivå ferdigheter og profesjonalitet. 2Kvikbygg AS spesialister tilbyr alle nødvendige tjenester.

Underleveranser

Vi garanterer deg at vil alltid ha konstruktiv dialog, nøye utarbeidet kontrakter med selskaper og samtaler før vi setter arbeidet i gang. Vi møter kundenes behov og ønsker gjennom avtaler og kommunikasjon.

Oppussing

Et større renoveringsarbeid, ved hjelp av nøye utvalgte materialer, kan endre den opprinnelige stilen og arkitekturen, om du vil det. Vi hjelper med valg av materialer og gir gode råd på hvordan man kan oppnå de beste resultatene.

Carpenter at Work
Carpenter Craving i Wood
Carpenter at Work

Tømrerarbeid

Om du mangler erfaring, men planlegger å realisere sine ideer, 2Kvikbygg As kan gi deg veiledning og hjelpe til. Vi er et selskap, som bryr seg om sine kunder. Vi hjelper med byggetillatelser også.

Treverkarbeid

2Kvikbygg AS som befinner seg i Norge, har stor erfaring med alle treslag. Tre er et flott materiale og våre tømrere kan hjelpe deg fra svært store til de minste tresnitt.

Spesial prosjekter

2Kvikbygg AS vil utføre alle slags prosjekter som kunden ønsker!

bad Toalett

Baderom

2Kvikbygg AS har mange års erfaring i bygging og renovering av bad- fra små til store. Hvis du har ferdiglaget prosjekt eller trenger ideer, vi kan gi deg veiledning og hjelpe til, slik at du kan velge riktig løsning som passer ditt bad

Kontakt oss for prisestimat

bottom of page