top of page

Om oss

2Kvikbygg AS samarbeider med flinke håndverkere fra Øst-Europa. Vi tilbyr tjenester til rimelige priser.

2Kvikbygg AS jobber med indre og eksterne snekringsoppgaver, murverk tjenester, pussing og sliping tjenester, maling, gulvlegging, gulvsliping tjenester og mange andre tjenester. Vi samarbeider med sertifiserte rørleggere og elektrikere. Vi har utført arbeid i Norge, Danmark og Litauen siden 2004 og er styrt av litauisk håndverker Vidas Vatkevicius som er leder for 2Kvikbygg AS.

2Kvikbygg AS har et bredt utvalg av ansatte, men i noen større prosjekter samarbeider med det Dansk markedet.

Vi forbedrer stadig kvaliteten på våre prosjekter. Derfor observer vi våre byggeprosesser minst en gang i uken. Benytt deg av vår mange års erfaring fra begynnelsen til slutten og vi vil hjelpe deg med alle ideer og kjøp av materialer.

Architectural plans

Utehus

Utvidelsen og forbedringen av boligen kan ha både funksjonelle og estetiske fordeler. Man kan lage et fint gjerde til blomsterhagen, leke hus til barna eller garasje med verkstedet.

A man cutting a wooden plate with a saw

Taktekking

2Kvikbygg AS har holdt på med planlegging og takoppussing i mange år og er spesialister.Ved bruk av moderne teknikker, utfører vi takreparasjoner og utskifting av takkonstruksjoner.Tak arbeid krever erfaring.

Ta kontakt med oss for pris på ditt prosjekt

Gulvlegger

Vi kan gi gode råd og svare på spørsmål om holdbarheten av tre og hjelpe med å finne riktig design og utseende, slik at kunden kan være fornøyd i mins fem år. Vi jobber også med gulv sliping og reparasjoner.

A constructor, a woman and a man looking at architectural plans

Terrasser

2Kvikbygg AS er spesialister og arbeider med både store og små terrasser og samarbeider tett og positivt med sine kunder og vil hjelpe deg.

Treterrasse
bottom of page